ISO/TR 16312-2:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٢ يناير ٢٠٢١
Guidance for assessing the validity of physical fire models for obtaining fire effluent toxicity data for fire hazard and risk assessment — Part 2: Evaluation of individual physical fire models
ملفات الوثيقة ISO/TR 16312-2:2021
الإنجليزية
45 صفحات
الإصدار الحالي
82.73 BHD
مجال الوثيقة ISO/TR 16312-2:2021
This document assesses the utility of physical fire models that have been standardized, are commonly used, and/or are cited in national or international standards, for generating fire effluent toxicity data of known accuracy. This is achieved by using the criteria established in ISO 16312-1 and the guidelines established in ISO 19706. The aspects of the models that are considered are: the intended application of the model, the combustion principles it manifests, the fire stage(s) that the model attempts to replicate, the types of data generated, the nature and appropriateness of the combustion conditions to which test specimens are exposed, and the degree of validity established for the model.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)